Inici » Esports » Inscripció online d'activitats esportives i reserva online de pistes

PER TEMES

 

Reserva online d'activitats esportives


RESERVA ONLINE DE PISTES / INSCRIPCIÓ D'ACTIVITATS DIRIGIDES

PROTOCOL I NORMES PER A LA UTILITZACIÓ DE LES PISTES DE PÀDEL, TENNIS I FRONTÓ

 

Des d’aquest accés podreu comprovar la disponibilitat de les pistes de tenis, pàdel o frontó en la setmana en curs i, si teniu un nom d’usuari i una contrasenya, podreu reservar-les al vostre nom. A més podreu veure els cursos a què estigueu inscrits i inscriure-vos en cursos nous que organitze la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim. El pagament de la reserva ha de fer-se en la recepció de la instal·lació, com es feia fins ara.

Per a obtindre usuari i contrasenya, si no esteu donats d’alta en la instal·lació, seguiu les instruccions de "Donar-se d’alta en el centre" que li apareixeran quan intente fer la reserva. Si les vostres dades ja consten en les bases de dades d’Esports, només haureu d’"Activar el compte per a l’accés des d’Internet". Si heu participat en activitats organitzades per l’Ajuntament en el Poliesportiu (per exemple, en cursos de pilates, ioga, tenis, pàdel, etc.) o vos han demanat les dades recentment, és probable que la vostra fitxa ja es trobe introduïda. En aquest cas, proveu en primer lloc a "Activar el compte per a l’accés a Internet". Si el programa no troba el vostre DNIi llavors trieu l’opció "Donar-se d’alta en el centre". Si teniu dubtes sobre el procediment telefoneu al 964 30 26 62.

Per a comprovar simplement la disponibilitat de les pistes no necessiteu disposar d’un nom d’usuari. Aquest serà necessari només per a reservar online.