Inici » Esports » Préstec gratuït de bicicletes

PER TEMES

 

Préstec gratuït de bicicletes


Lloc

Pavelló Municipal d’Esports
C/ Torre Sant Vicent, s/n.
Telèfon: 964 30 26 62

Horari

- De dilluns a dissabte: 9:00 - 14:00 i 16:00 - 21:00
- Diumenges i festius: 9:00 - 14:00

REGLES D'ÚS

1.- Tindre complits 18 anys.
2.- Depositar una fiança de 50 € per bicicleta, que es torna quan es torne la bicicleta en perfecte estat, igual que el casc, l’antirobatori i les llums.
3.- Emplenar i signar una instància de petició de préstec. Documentació sol·licitada: DNI / carnet de conduir / passaport, telèfon de contacte.
4.- Només es pot llogar una bicicleta per persona i com a màxim 7 dies (un lloguer per persona al mes). Per un dia de lloguer cal retornar-la abans d'acabar l’horari d'obertura.
5.- L’ús del casc és obligatori segons la normativa de trànsit, l’Ajuntament no es fa responsable de les lesions o accidents produïts durant l’ús de les bicicletes.
6.- Les bicicletes i el material de préstec són lliurats en perfecte estat. Les bicicletes estan equipades amb antirobatori, FAÇA'L SERVIR. Vosté és responsable de la bicicleta i els accessoris quan es facen malbé o siguen furtats; es compromet a tornar-los en les mateixes condicions i a acatar la present normativa.
7.- En cas de retard en la devolució, 1 mes per cada dia de retard sense poder tindre una bicicleta de préstec.
8.- En cas de robatori o desperfectes en la bicicleta produïts per l’ús negligent d’aquesta, robatori o desperfectes del casc, robatori o desperfectes en l’antirobatori, robatori o desperfectes de la llum davantera o posterior, no es retornarà la fiança de 50 €, i no podrà tornar a sol·licitar el préstec de bicicletes.